ОБАВЕШТЕЊЕ

 

ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ ПОЛАЖУ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА ОДЕЉЕЊА

У КОЈИМА СЕ ДЕО НАСТАВЕ ОСТВАРУЈЕ НА СТРАНОМ ЈЕЗИКУ

У ТРЕЋОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

  1. и 09.05.2021. године

 

 

Пријемни испит из италијанског и француског језика, почиње у суботу 08.маја 2021.године у 10 часова и траје до 12 часова.

Потребно је да ученици дођу у школу најкасније до 09:30, ради распоређивања у учионице. Кандидати у школу улазе из школског дворишта (улаз из Улице Светозара Марковића).

На полагање је потребно да ученик понесе ђачку књижицу са фотографијом, као идентификациони документ, прибор за писање (хемијска оловка је обавезна), воду и заштитну маску за лице.

Заштитна маска за лице је обавезна приликом уласка и током боравка у школи.

Сва неопходна упутства за распоређивање по учионицама, као и током реализације теста, кандидати ће добијати од стране дежурних наставника у школи.

Задржавање других лица у школи није дозвољено због тренутне епидемиолошке ситуације.

Услов за полагање усменог дела испита, наредног дана, односно у недељу 09.маја 2021.године, је остварених минимално 9 бодова на писменом делу испита.

По завршетку прегледања писменог дела испита, 08. маја 2021. године, у холу школе  биће објављен списак кандидата који нису остварили минималних 9 бодова.

Након објављивања резултата писменог дела испита кандидати имају право на приговор,који подносе у писаној форми,у просторијама школе, у периоду од 18 до 19 часова. У наведеном периоду приговори се подносе комисији за прегледање тестова, која о њима одлучује.

У недељу 09.маја 2021. године реализује се усмени део испита, са почетком у 10 часова,за кандидате који су остварили минималних 9 бодова на писменом делу испита. Распоред доласка кандидата на усмени део испита биће објављен 08. маја у вечерњим сатимана интернет страници школе, након решавања по приговорима.

Дана 10.05.2021. године у холу школе и на интернет страници школе биће објављени прелиминарни резултати пријемног испита.Право на подношење приговора сви кандидати који су приступили полагању пријемног испита могу остварити 11.05.2021. године у времену од 09 до 16 часова, у просторијама школе.

Коначни резултати пријемног испита биће објављени 19.05.2021. године до 08 часова ујутру.

Оставите одговор