Ученици Треће београдске гимназије ће и ове школске године, амбијенталну наставу у оквиру предмета физичко васпитање, изводити на Копаонику у периоду 23.02.2020. до 01.03.2020. године. Смештени у дому ученика средњих школа „Машинац“ и ове године ће уживати у гостопримству љубазног особља, као и ваннаставним капацитетима објекта Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

            Ученици ће имати организовану наставу скијања са својим професорима и лиценцираним инструкторима, сваког дана у периоду од 09 часова до 16 часова, разврстани у три групе према нивоу знања. Након практичног дела наставе следе ваннаставне и слободне активности у оквиру дома.

            Овим поводом ће се у понедељак 04.11.2019. године одржати родитељски састанак, свих ученика који похађају овај вид наставе физичког васпитања. Почетак родитељског састанка заказан је за 17:30 часова.

            Молимо све родитеље чија деца похађају овај вид наставе, као и оних који су за исти заинтересовани да присуствују поменутом састанку како би добили неопходне информације.

Београд, 01,11.2019. године

ПРОФЕСОРИ:

Сања Алексић, професор физ. културе

                                                           др Горан Брезић, професор физ. културе

.

i

Оставите одговор