Драго нам је да вам представимо изузетан успех нашег талентованог ученика Страхиње Тривковић из одељења 3/8. На недавном регионалном такмичењу у економији, финансијама, бизнису и предузетничким вештинама, „Бизнис Изазов“, Страхиња је засијао као лидер свог тима, освојио исто место на истом месту на регионалном нивоу ове захтеване конкурентности и постизању пласмана за национално финале које ће бити одржано у јануару 2024.

Организација достигнућа омладине, највећи програм предузетничког образовања на свету, удружује изузетне таленте као што је наш Страхиња. На такмичењу одржаном 17.

Са својим тимом, Страхиња је развио свеобухватан пословни план, блиско повезан са постављеним задатком, разрарује све неопходне аспекте – од бизниса, запослених, до финансија и маркетинга. Њихова компанија није била само идеја; То је била представа велике сарадње и експертизе.

Регионално такмичење у Београду реализовано је у склопу Недеље глобалног образовања, што је окупило 110 студената из 33 средње школе. Кроз 22 тима, изазов је подигнут да се циљеви одрживог развоја повежу са Олимпијским играма одржаним 2024.

Нестрпљиво ишчекујемо следећи успех нашег Страхиње и сигурни смо да ће наставити да нас инспирише својим изузетним достигнућима