конопац
  • rss
  • facebook

Нина Ђелић и Емилија Лукић најбоље у студији случаја

На такмичењу „Case Challenge“ (студија случаја), које је организовала агенција „Infinity Impulse“, ученице III-2 Нина Ђелић и Емилија Лукић – Young Consultants, како су назвале свој тим – освојиле су прво место у категорији средњошколаца. Њихов задатак био је да ураде студију случаја промоције електричног аутомобила, а задатак су добиле од стране компаније „Ernst and Young“,.

На другом месту у истој категорији и на истом задатку нашле су се такође ученице наше школе Марина Бурсаћ, Миа Марковић и Јана Дабовић из III-6. Овај тим такмичио се под називом Шкорпије.

Међу пет најбољих тимова у овој студији случаја нашла су се још два тима наше школе:  A priori – Јана Томовић из III-8 и Александра Пешић и Бојана Шакота из III-7 и Другари – које су чинили ученици III-1 Наталија Дамјановић и Данило Јањушевић.

Задатак компаније „Девана“ био је да се креира сајт који ће користити за комуникацију између бивших и садашњих ученика. И у овој студији случаја међу најбољих пет тимова нашли су се ученици Треће београдске гимназије: Yorozuya – Катарина Ћеранић, Жељана Торлак и Симо Рађеновић из III-6 и Дубоконоћни нападачи из дубоке ноћи – Борис Шеварика, Александар Ћирић и Филип Пајевић из III-6.

 

Презентацију победница такмичења „Case Challenge“ можете погледати овде:

Young_consultants-EY-srednjoškolci

 

Више информација о пројекту и такмичењу: http://casechallenge.rs/

Фотографије преузете са: https://www.facebook.com/casechallengeserbia?fref=ts